Actualitat
Juny 2013 – Tres realitzacions barcelonines de MSA+A publicades a Hong Kong.

DREAM PARADISEEl HKPIP (Hongkong Polytechnic International Publishing Co. Ltd.), en col·laboració amb l’editorial Davinci, ha publicat el llibre Dream Paradise Condominium, una reflexió sobre l’arquitectura residencial en alçada associada a la idea de densitat com a fonament d’un urbanisme sostenible.

El llibre analitza 50 obres recents construïdes a tot el món, entre les que figuren projectes de Daniel Libeskind, C.Y.Lee&Partners, Palmer&Turner i James Law CIH Ltd. S’hi inclouen tres projectes de MSA+A construïts a Barcelona: el conjunt residencial Illa del Mar, l’edifici d’habitatge social UA13 i la torre Nova Diagonal.

 

 

Dream Paradise Condominium
Hongkong Davinci Publishing Co. Ltd. / Hongkong Polytechnic International Publishing
Hong Kong, 2012