Actualitat
Juny 2013 – L’Illa del Mar (MSA+A) publicada a Barcelona. Guia d’Arquitectura Moderna.

Guia d'AL’editorial ACTAR i l’Ajuntament de Barcelona han publicat la Guia d’Arquitectura Moderna de Barcelona, que constitueix una reflexió sobre la transformació urbana de Barcelona des de finals del segle XIX fins a l’actualitat. El llibre recull una selecció d’obres d’arquitectura barcelonines des de les primeres manifestacions del Modernisme, passant per les propostes més innovadores del Moviment Modern, i continuant amb els grans projectes de regeneració urbana vinculats als Jocs Olímpics i a les transformacions urbanístiques més recents.

Entre els projectes seleccionats per al sector Fòrum de les Cultures i vinculats a l’articulació del sector Avinguda Diagonal Sud/Sant Adrià/Besòs, la guia inclou el conjunt residencial Illa del Mar projectat per MSA+A entre els anys 2003 i 2005.

Barcelona. Guia d’Arquitectura Moderna
Manuel Gausa, Marta Cervelló, Maurici Pla, Ricardo Devesa.
Actar / Ajuntament de Barcelona
Barcelona, 2013
Edicions en català, castellà i anglès.