Avís legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

ADOLF MARTÍNEZ / JOSEP LLUÍS SISTERNAS, ARQUITECTES I ASSOCIATS SLP (MSA+A)

NIF: 64091382

Direcció: Trafalgar,10 08010 Barcelona
Telèfon: +34 93 268 39 27
E-mail: msa@msa.cat

Aquesta pàgina web està destinada a informar de tots els serveis que presta la societat MSA+A
El present avís legal regula l’ús del lloc web: http://www.msa.cat

Legislació

Amb caràcter general les relacions entre MSA+A i els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Ús i accés d’usuaris

L’usuari queda informat i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb MSA+A o qualsevol de les seves delegacions.

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de MSA+A i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni tan sols citant les fonts, excepte consentiment per escrit de MSA+A.

Contingut del web i enllaços

MSA+A es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

MSA+A no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de MSA+A. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de MSA+A té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.